Siirry sisältöön

Varustustaso

Piilutuista hirsistä rakennettu, kooltaan 175 m² ateljeetalo on kaksikerroksinen. Alakerrassa on keittiö, oleskelutila, sauna, pesuhuone, suihku ja wc, kaksi takkaa, yksi makuuhuone ja tilava maalarin ateljee.

Keittiössä on jääkaappi, astianpesukone, sähköhella, pölynimuri ja eteisessä pakastin, jonka voi tarvittaessa laittaa päälle. Keittiö on varustettu tarpeellisilla ruuanvalmistus- ja ruokailuvälineillä. Hanasta tuleva vesi on hyvää ja sen toimittaa Pasalan Vesiosuuskunta.

Vuokralaiset tuovat itse mukanaan lakanat, tyyny- ja pyyheliinat. Talossa on petivaatteita neljälle hengelle, mutta keittiössä ruokailuvälineitä useammille.

Oleskelutilassa on TV ja radio. Huomionarvoista on, ettei Tuulensuussa ole verkkoyhteyttä. Yhteys verkkoon on mahdollinen oman puhelimen hotspotin kautta. 

Ateljeetalo on käytettävissä tulopäivänä alkaen klo 15. Lähtöaika on lähtöpäivänä klo 12. Avain jätetään samaan paikkaan, mistä se on otettu.

Keittiö talon tienpuoleisessa päässä
Oleskelutilan toinen pohjalaistyyppistä takoista
Saunankuistille pääsee vilvottelemaan
Alakerran makuuhuone

Yläkerrassa on kirjastoparvi, jonne kuljetaan ateljeen kautta sekä toinen makuuhuone.

Yläkerran makuuhuone

Taidemaalareille suunniteltu ateljee on pinta-alaltaan 75 m² ja korkeudestaan 7 m. Ateljeen kattoikkunarivi ja toinen ikkunoista avautuvat luoteeseen ja toinen ikkuna lounaaseen. Tarvittaessa ateljeehen saadaan lisävaloa päivänvalolampuilla.

Ateljeetilan suhteet - mittana ihminen

Jos vieraat haluavat kalastaa muutoin kuin mato-ongella, on kalastusluvat haettava erikseen.

Puuvaja löytyy Kyyhkysniemeen menevän polun varresta.

Viheralueen ruohokentät ja jäteastian tyhjennys hoidetaan talon puolesta säännöllisin väliajoin.