Siirry sisältöön

Varustustaso

Piilutuista hirsistä rakennettu, kooltaan 175 m² ateljeetalo on kaksikerroksinen. Alakerrassa on keittiö, oleskelutila, sauna, pesuhuone, suihku ja wc, kaksi takkaa, yksi makuuhuone ja tilava maalarin ateljee.

Keittiössä on jääkaappi-pakastin, astianpesukone, sähköhella ja pölynimuri. Keittiö on varustettu tarpeellisilla ruuanvalmistus- ja ruokailuvälineillä. Hanasta tuleva vesi on hyvää ja sen toimittaa Pasalan Vesiosuuskunta.

Vuokralaiset tuovat itse mukanaan lakanat, tyyny- ja pyyheliinat. Talossa on petivaatteita neljälle hengelle, mutta keittiössä ruokailuvälineitä useammille.

Oleskelutilassa on TV ja radio. Huomionarvoista on, ettei Tuulensuussa ole verkkoyhteyttä. Yhteys verkkoon on mahdollinen oman puhelimen hotspotin kautta. 

Ateljeetalo on käytettävissä tulopäivänä alkaen klo 15. Lähtöaika on lähtöpäivänä klo 12. Avain jätetään lähdettäessä keittiön pöydälle.

Yläkerrassa on kirjastoparvi, jonne kuljetaan ateljeen kautta sekä toinen makuuhuone.

Taidemaalareille suunniteltu ateljee on pinta-alaltaan 75 m² ja korkeudeltaan 7 m. Ateljeen ikkunat ovat luoteeseen ja lounaaseen. Tarvittaessa ateljeehen saadaan lisävaloa päivänvalolampuilla.

Jos vieraat haluavat kalastaa muilla kuin mato-ongilla, on kalastusluvat haettava erikseen.

Puuvaja löytyy Kyyhkysniemeen menevän polun varresta.

Viheralueen ruohokentät ja jäteastian tyhjennys hoidetaan talon puolesta säännöllisin väliajoin.

Oleskelutilan toinen talon pohjalaistyyppisistä takoista
Ateljeetalon saunan kuistille pääsee vilvoittelemaan
Yläkerran makuuhuone
Ateljeetila - mittana ihminen