Siirry sisältöön

Talvea vasten

Tuulensuun kesä 2019 oli monivaiheinen. Ateljeetalon katto kunnostettiin loppukeväällä ja taiteilijavieraat pääsivät taloon vasta remontin jälkeen.

Kesän alussa Tuulensuussa järjestettiin toista kertaa Lasten taidepajapäivät. Myös tällä kertaa halukkaita olisi ollut enemmän kuin mukaan mahtui. Tapahtumaa pyritään jatkamaan myös tulevaisuudessa.

Arvon päivillä viitasaarelainen yhteisötaiteilija ja kuvanveistäjä Jaana Bombin kertoi yhteisötaiteen projekteista, joita hän on vetänyt yli 10 vuoden aikana pohjoisessa Keski-Suomessa. Aihe herätti kiinnostusta ja synnytti keskustelua.

Kuluva vuosi on Tuulensuuta koskevan, kolmivuotisen EU-hankkeen viimeinen täysi kalenterivuosi. Hanke "Tuulensuun veistospuiston saavutettavuuden lisääminen" on edennyt jouhevasti ja mikä hienointa, paikan tunnettuus on merkittävästi lisääntynyt.

Tulevien vuosien tavoitteena on entisestään avata Tuulensuuta ja sen toimintaa suurelle yleisölle. Ensi kesänä ateljeetalossa ja Tuulensuun riihessä on esillä taidenäyttely Tuulensuun taidesäätiön omista kokoelmista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *