Siirry sisältöön

Erilaisissa tunnelmissa

Kesä 2020 - tuleeko se sieltä ollenkaan? Tänään aprillipäivänä Suomessa on paikka paikoin vielä lumi maassa. Eilen pyrytti, mutta huomisesta ei tiedä.

Vuosien päästä kukaan ei muista, millainen sää oli huhtikuun 1. päivänä 2020. Moni sen sijaan muistaa tuon näkymättömän eliön, joka sotki arkemme. Elämme keskellä Korona-viruskevättä 2020. Virus on laittanut arjen palikat uusiksi.

Tulevan kesän Tuulensuun kulttuuritarjonta on lyöty lukkoon ja ohjelma toteutetaan, jos Terveyden ja hyvinvoinnin laitos antaa luvan ja toivotaan, että antaa! Turvalliselta ja mukavalta tuntuu ajatus, että Arvon päivät pidetään ja kuvataiteilijat pääsevät nauttimaan Tuulensuun ateljeetalon rauhasta. Veistospuiston esittelypäivätkin on jo lyöty lukkoon.

Ihan vaan tavallista kesää kaikki toivomme itsellemme ja toinen toisillemme. Mutta nyt riittää, että pysymme terveinä ja kotosalla. Harras toive on, että kun tämä kevätkausi on ohi, pääsemme liikkumaan kuten ennenkin ja Tuulensuun kesä 2020 voidaan toteuttaa suunnitelmien mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *